SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Vitex 100cps facon solaray

Pret 36,62 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X021200

Vitex 100cps facon solaray

Vitex agnus-castus este una dintre cele mai eficiente plante pentru echilibrarea sistemului hormonal feminin, utilizată de peste 2500 de ani.
Acţiune:
- modulator hormonal prin acţiune la nivelul axei hipotalamo-hipofizo-ovarian pentru:
- echilibrarea raportului progesteron/estrogen: creşte secreţia progesteronului prin stimularea eliberării LH (hormonul luteinizant) şi reduce secreţia FSH (hormonul stimulant folicular) implicat în secreţia estrogenului; reduce hipersecreţia de prolactină similar dopaminei (inhibă celulele lactotrope)
- analgezic
Recomandat în:
- infertilitate feminină indusă de insuficienţă luteală
- sindromul ovarului polichistic, sindromul premenstrual, dismenoree (dureri menstruale), amenoree (lipsa menstruaţiei), menopauză, endometrioză, afecţiuni benigne ale sânului (mastoza fibrochistică)
- acnee hormonala; galactoree (secreţie lactată anormală), congestia sânilor sau mastită după naştere la femeile care nu alaptează; prolactinoame hipofizare

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de 2-3 ori/zi timp de 2-3 luni, apoi câte 1 capsulă/zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicaţii

A nu se administra în caz de Parkinson, celor care folosesc antipsihotice, anticonceptionale sau au tumori hormono-dependente.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

10,35 RON
9,64 RON
28,10 RON
20,53 RON
44,60 RON
5,07 RON