SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Viva natura pasta dinti argentum 50ml flacon viva natura

Pret 10,21 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X019010

Viva natura pasta dinti argentum 50ml

 

Este o pastă de dinți 100% naturală, a cărei formulă aplică tehnologia de avangardă a metalelor coloidale. Formula sa are la bază argilă activă, plante, argint și cupru coloidal.

 

Metalele coloidale au efecte antibacteriene, antimicotice, dezinfectante și de stimulare a regenerării țesuturilor. Se recomandă utilizarea zilnică, având efecte excepționale asupra sănătății gingivale, dar și asupra dinților, printr-o protecție sporită împotriva formării tartrului și apariției cariilor.

 

Conține ulei volatil de portocale, care îi conferă o aromă plăcută. Nu formează spumă și nu conține fluor.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

20,24 RON
13,78 RON
16,02 RON
27,22 RON
24,75 RON