SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Walmark urinal 60cps

Pret 59,27 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X005052

Urinal
O prevenire eficienta a infectiilor urinare


• contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar.
• imbunatateste functia excretorie a rinichilor.
• sustine functionarea corecta a aparatului urinar.
• ajuta la diminuarea riscului de aparitie a infectiilor urinare (uretrite, cistite, nefrite etc.).
• scade aderenta microorganismelor patogene de peretii cailor urinare, ajutand la desprinderea bacteriilor Escherichia coli fixate.
• scade senzatiile de usturime si prurit.
Diminuati riscul de aparitie a infectiilor urinare in cel mai natural mod cu putinta. Urinal®, gratie continutului din extract de merisor, ajuta la prevenirea instalarii bacteriilor patogene in peretii tractului urinar.
Urinal contine un ingredient activ important – NutriCran™ (concentrat uscat din suc de merisor – Vaccinium macrocarpon) – care reprezinta o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale, cu o influenta benefica asupra functionarii tractului urinar.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

9,28 RON
19,82 RON
34,56 RON
120,99 RON
10,55 RON
14,47 RON