SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Abonare newsletter

NOTA DE INFORMARE

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Plafar Retail S.R.L., in insolventa, in insolvency, en procedure collective, cu sediul in Bucuresti, sector 2, Str Nicolae Filipescu nr 39-41, et. 3, biroul nr 11, numar de ordine in Registrul Comertului J40/11686/2000, Cod unic de identificare RO13615997 inregistrat la A.N.S.P.D.C.P cu numarul 10683 are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.plafar.net, in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii casutei " MA ABONEZ", va dati consimtamintul in mod expres si neechivoc ca datele Dvs. cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii  Plafar Retail S.R.L.,  sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta societate cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Toti cei care au furnizat adresa de email in vederea abonarii la Newsletter au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001.

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre Plafar Retail S.R.L.:

-          transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail/posta/curier/sms (respectiv a ofertelor, promotiilor, mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de Plafar Retail SRL, cu privire la produsele pe care societatea Plafar Retail SRL le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea Plafar Retail SRL, fara alte obligatii sau plati din partea Plafar Retail SRL fata de persoana dumneavoastra)

·         -efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea Plafar Retail S.R.L.,  fata de persoana dumneavoastra;

Plafar Retail S.R.L.  va prelucra adresa Dvs de email pana la data la care veti solicita, in scris, stergerea adresei Dvs de email din baza de date a Plafar Retail SRL, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata societatii Plafar Retail SRL si transmisa la adresa sediului nostru – Str Nicolae Filipescu nr 39-41, et. 3, biroul nr 11, sector 2, Bucuresti sau direct din newsletter,  prin optiunea de dezabonare mentionata in disclaimer-ul de la finalul email-ului primit de la Plafar Retail SRL privind newsletter.

Ulterior stergerii adresei dvs de email, Plafar Retail S.R.L.,  va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii Plafar Retial SRL.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Plafar Retail SRL in scopurile mentionate in prezentele termeni si conditii si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia eventualilor dobanditori ai site-ului www.plafar.net (prin vanzare –cumparare sau alte forme de dobandire a site-ului), imputernicitilor societatii Plafar Retail SRL care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama Plafar Retail SRL cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001, firmei de curierat care va asigura livrarea produselor comandate de Dvs. de pe site-ul www.plafar.net (in prezent livrarea este asigurata de Dynamic Parcel Distribution S.A., denumit pe scurt ,,DPD”), firmei de IT care se ocupa de functionarea optima a site-ului (Online Grow).

Prin accesarea casutei "MA ABONEZ!", va  exprimati acordul pentru primirea, prin e-mail/posta/curier/sms, de la Plafar Retail SRL, a ofertelor, promotiilor, mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de Plafar Retail SRL, cu privire la produsele pe care societatea Plafar Retail SRL le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea Plafar Retail SRL, fara alte obligatii sau plati din partea Plafar Retail SRL fata de persoana dumneavoastra;

Daca la un moment dat nu mai doriti sa primiti, prin e-mail/posta/curier/sms de la Plafar Retail SRL materiale care sa contina oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea desfasurata de Plafar Retail SRL, privind produsele comercializate de Plafar Retail SRL, campaniile si concursurile organizate de Plafar Retail SRL, va trebui sa ne anuntati despre acest lucru, prin transmiterea in acest sens a unei cereri scrise, datata si semnata, adresata societatii Plafar Retail SRL si transmisa la adresa sediului nostru – Str Nicolae Filipescu nr 39-41, et. 3, biroul nr 11, sector 2, Bucuresti sau direct din newsletter,  prin optiunea de dezabonare mentionata in disclaimer-ul de la finalul email-ului primit de la Plafar Retail SRL privind newsletter.

In cazul in care Dvs, in calitate de persoana vizata conform legii nr 677/2001, nu doriti sa primiti, prin email de la Plafar Retail SRL oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de Plafar Retail SRL, cu privire la produsele pe care societatea Plafar Retail SRL le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea Plafar Retail SRL, fara alte obligatii sau plati din partea Plafar Retail SRL fata de persoana dumneavoastra, va rugam sa  nu accesati casuta "MA ABONEZ!" din sectiunea Newsletter


Plafar Retail S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul social al Plafar Retail S.R.L.- Bucuresti, sector 2, Str Nicolae Filipescu nr 39-41, et 3, biroul nr 11.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.


Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.