SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Yong kang ceai antiadipos 30dz 2g buc yong kang

Pret 9,66 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R3X003214

Supliment alimentar  • Adjuvant în metabolismul lipidic, arde grăsimile, determină scăderea greutătii corporale şi ameliorează efectele celulitei

  • Stimulează digestia;  are efect antiaterosclerotic şi de îmbunătăţire a circulaţiei la nivelul tuturor vaselor 

  • Detoxifică organismul de reziduurile metabolice şi ajută la neutralizarea alcoolului consumat în exces

  • Tonic general, apără organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi de oxigen şi ale stresului, stimulează imunitatea.


Prezentare: cutie cu 30 plicuri a 2 g


Compoziţie:  frunze de Ceai Pu-er (ceai verde procesat) (Camellia sinensis) - 25%, seminţe de Senna (Cassia obtusifolia/Cassia tora) - 15%, frunze de Dud (Morus alba) - 15%,  fructe de Păducel (Crataegus pinnatifida) - 20%, frunze de Lotus (Nelumbo nucifera) - 25%. Nu conţine arome, coloranţi şi conservanţi artificiali.


Mod de preparare -  se pun 1-2 plicuri de ceai într-o cană, se adaugă 200 ml apă fierbinte, şi se lasă acoperită 2-3 minute pentru infuzare; se bea călduţ. Procedând în acest mod, se poate infuza acelaşi plic de încă două ori în aceeaşi zi.


Mod de administrare: Numai pentru adulţi, 2-3 căni/zi. A nu se depăşi doza de 6 plicuri pe zi. Nu se recomandă administrarea după orele 17. Nu se administreză în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.


Acesta este un supliment alimentar şi  nu înlocuieşte o dietă variată şi echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C)  şi ferit de lumina directă a soarelui.
 


 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

13,51 RON
9,26 RON
5,08 RON
6,34 RON