SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Yong kang ganoderma fiole cutie yong kang

Pret 16,17 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X016064

Yong kang ganoderma fiole cutie yong kang

extract - fiole pentru uz oral sau capsule

Ganoderma Lucidum supranumită ,,ciuperca nemuririi” sau ,,regina plantelor” se găseşte rar în flora spontană din regiunile tropicale, dar este cultivată în ferme specializate (cu păduri de foioase, cu arbori pe tulpina cărora cresc aceste ciuperci), în China(Lingzhi) şi Japonia(Reishi). Proprietăţile sale imunomodulatoare şi antiinflamatoare sunt binecunoscute din timpuri străvechi.

Compoziţie/fiolă(10ml):

Ganoderma Lucidum extract – 2000 mg, fructoză din sirop de porumb

Ganoderma Lucidum 10 fiole buvabile Yong Kang

Compoziţie/capsulă:

Ganoderma Lucidum extract – 425 mg

Efecte:

Susţine sistemul de apărare al organismului faţă de infecţii, radicali liberi de oxigen şi condiţii de stres psihic, fizic şi imunitar. Are efect antiinflamator, antialergic, antibacterian, antiviral, fotoprotector cu efect antiaging, hepatoprotector, antitumoral, adjuvant în dificultăţi de respiraţie, tuse seacă, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină (antiaterogen).

Utilizare fiole:

O dată sau de două ori pe zi, câte una sau două fiole. Se agită bine înainte de a se bea. Se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului  inclus în cutie şi se bea conţinutul.  Se poate lua cu apă plată sau minerală, lapte, suc de fructe, băuturi nealcoolice sau slab alcoolizate.

Utilizare capsule:

Oral, odată sau de două ori pe zi, câte una sau două capsule. Se poate lua cu apă călduţă.

Atenţionări: A se evita în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor cu vârsta sub 12 ani. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să  înlocuiască o dietă variată şi echilibrată. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăşi doza zilnică  recomandată (maximum 4 fiole /zi). A se administra cu prudenţă persoanelor care folosesc concomitent medicaţie antidiabetică, antiagregant-plachetară, planificate pentru intervenţii chirurgicale iminente, care au suferit o operaţie de transplant şi/sau folosesc agenţi imuno-supresori.Produsul poate prezenta depuneri, care nu-i afectează calitatea şi însuşirile farmacologice.

Conservare:

A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) şi ferit de lumina directă a soarelui .

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricaţiei (înscrisă pe ambalaj).

Ganoderma Lucidum extract fiole buvabile sunt produse naturale, netoxice şi inofensive pentru organismul uman.

    Produs de: YONG-KANG CO&CO

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

20,83 RON
57,72 RON
17,64 RON
20,81 RON
124,89 RON
82,39 RON