SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Yong kang ginseng royal jelly 10fiole 10ml buc yong kang

Pret 16,84 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004180

Asocierea ,,Ginseng & Royal Jelly" reprezintă o ,,reţetă" străveche  şi originală. Ginseng-ul este o plantă orientală, cunoscută şi utilizată de mii de ani de către oamenii din toată lumea, datorită proprietăţilor sale deosebite, fiind supranumită ,,rădăcina vieţii". Royal Jelly (lăptişor de matcă) reprezintă secreţia glandelor salivare ale albinelor lucrătoare, constituind hrana reginei albinelor dintr-un stup. Datorită compozitiei lăptişorului de matcă, ce combină într-o reţetă unică vitamine, minerale, proteine, aminoacizi esenţiali, colagen şi lecitină, regina-mamă are o durată de viaţă de 20 ori mai mare decât a albinelor care o hrănesc.


Prezentare: cutie cu 10 fiole buvabile, a 10 ml.


Compoziţie: Fiecare fiolă conţine 200 mg Extract din rădăcină de Ginseng, 300 mg Royal Jelly, 5-7%vol alcool, miere .


Efecte : Extractul din ,,rădăcina vieţii" normalizează activitatea sistemului nervos central, diminuând oboseala şi grăbind recuperarea în perioadele de convalescenţă. Îmbunătăţeşte somnul, activitatea fizică şi psihică, alină sau îndepărtează durerile de cap. Este energizant şi intensifică metabolismul. Are efect benefic în circulaţia sanguină. Stimulează biosinteza acizilor nucleici şi a proteinelor, creşte fertilitatea şi potenţa sexuală. Tonifică epiderma, având efect anti-senescenţă. Royal Jelly stimulează glandele suprarenale, ceea ce are ca rezultat creşterea metabolismului şi scăderea în greutate. Este un energizant prin excelenţă, prelungeşte tinereţea şi îmbunătăţeşte performanţele sexuale. Îndepărtează anxietatea, stimulează memoria şi creşte imunitatea organismului. Colagenul menţine pielea netedă şi tânară. Creşte performanţele sportivilor. Produsul este utilizat ca adjuvant în stări convalescente prelungite cu imunitate prăbuşită, în insomnie, astenie fizică, psihică şi tulburări trofice ale epidermei.


Utilizare: O dată sau de două ori pe zi, una sau două fiole. Se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului  inclus în cutie şi se bea conţinutul.
Atenţionări:
A se evita în timpul sarcinii. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Dacă sunteţi alergic la înţepătura de albină, nu înseamnă neapărat că nu puteţi lua Ginseng & Royal Jelly. Totuşi, orice produs al albinelor poate deveni alergen la indivizii susceptibili. În caz de reacţie alergică, se recomandă întreruperea administrării produsului şi consultarea urgentă a medicului. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăşi doza zilnică  recomandată (maximum 4 fiole/zi). Conservare: A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) şi ferit de lumina directă a soarelui. Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricaţiei (înscrisă pe ambalaj).  Ginseng & Royal Jelly fiole buvabile  - este un produs natural, netoxic şi inofensiv pentru corpul uman.


 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

57,72 RON
111,18 RON
14,47 RON
83,59 RON
131,01 RON
61,08 RON