SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Yong kang ginseng royal jelly 10fiole 10ml buc yong kang

Pret 16,84 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004180

Asocierea ,,Ginseng & Royal Jelly" reprezintă o ,,reţetă" străveche  şi originală. Ginseng-ul este o plantă orientală, cunoscută şi utilizată de mii de ani de către oamenii din toată lumea, datorită proprietăţilor sale deosebite, fiind supranumită ,,rădăcina vieţii". Royal Jelly (lăptişor de matcă) reprezintă secreţia glandelor salivare ale albinelor lucrătoare, constituind hrana reginei albinelor dintr-un stup. Datorită compozitiei lăptişorului de matcă, ce combină într-o reţetă unică vitamine, minerale, proteine, aminoacizi esenţiali, colagen şi lecitină, regina-mamă are o durată de viaţă de 20 ori mai mare decât a albinelor care o hrănesc.


Prezentare: cutie cu 10 fiole buvabile, a 10 ml.


Compoziţie: Fiecare fiolă conţine 200 mg Extract din rădăcină de Ginseng, 300 mg Royal Jelly, 5-7%vol alcool, miere .


Efecte : Extractul din ,,rădăcina vieţii" normalizează activitatea sistemului nervos central, diminuând oboseala şi grăbind recuperarea în perioadele de convalescenţă. Îmbunătăţeşte somnul, activitatea fizică şi psihică, alină sau îndepărtează durerile de cap. Este energizant şi intensifică metabolismul. Are efect benefic în circulaţia sanguină. Stimulează biosinteza acizilor nucleici şi a proteinelor, creşte fertilitatea şi potenţa sexuală. Tonifică epiderma, având efect anti-senescenţă. Royal Jelly stimulează glandele suprarenale, ceea ce are ca rezultat creşterea metabolismului şi scăderea în greutate. Este un energizant prin excelenţă, prelungeşte tinereţea şi îmbunătăţeşte performanţele sexuale. Îndepărtează anxietatea, stimulează memoria şi creşte imunitatea organismului. Colagenul menţine pielea netedă şi tânară. Creşte performanţele sportivilor. Produsul este utilizat ca adjuvant în stări convalescente prelungite cu imunitate prăbuşită, în insomnie, astenie fizică, psihică şi tulburări trofice ale epidermei.


Utilizare: O dată sau de două ori pe zi, una sau două fiole. Se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului  inclus în cutie şi se bea conţinutul.
Atenţionări:
A se evita în timpul sarcinii. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Dacă sunteţi alergic la înţepătura de albină, nu înseamnă neapărat că nu puteţi lua Ginseng & Royal Jelly. Totuşi, orice produs al albinelor poate deveni alergen la indivizii susceptibili. În caz de reacţie alergică, se recomandă întreruperea administrării produsului şi consultarea urgentă a medicului. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăşi doza zilnică  recomandată (maximum 4 fiole/zi). Conservare: A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) şi ferit de lumina directă a soarelui. Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricaţiei (înscrisă pe ambalaj).  Ginseng & Royal Jelly fiole buvabile  - este un produs natural, netoxic şi inofensiv pentru corpul uman.


 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

51,91 RON
53,20 RON
10,90 RON
79,15 RON
42,56 RON
120,02 RON