SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Yong kang panax ginseng 10fiole 10ml buc yong kang

Pret 16,70 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004185

Yong kang panax ginseng 10fiole 10ml buc yong kang

Panax Ginseng supranumit ,,rădăcina vieţii" sau ,,regele plantelor tonice" din China, utilizat de peste 4000 de ani pentru calităţile sale energizante şi revigorante, creşte în munţii Chang Pai Shan localizaţi în nord-estul provinciei Jilin (Kirin).

 Compoziţie: Fiecare fiolă conţine 2000 mg extract din rădăcina de  Panax Ginseng, alcool 16-18%vol, miere.

 Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10 ml. 

 Efecte: Normalizează activitatea sistemului nervos central, diminuând oboseala şi grăbind recuperarea în perioadele de convalescenţă. Creşte imunitatea organismului. Îmbunătăţeşte activitatea psihică şi fizică, sporind inteligenţa. Îndepărtează durerile de cap. Are efecte benefice în circulaţia sângelui, stimulând formarea hematiilor şi crescând stabilitatea trombocitelor. Ajută digestia prin stimularea poftei de mâncare şi intensificarea metabolismului. Stimulează biosinteza acizilor nucleici şi a proteinelor în ficat şi măduvă; creşte fertilitatea şi potenţa sexuală. Tonifică epiderma, având efect anti-îmbătrânire.

 

Utilizare: O dată sau de două ori pe zi, câte una sau două fiole. Se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului  inclus în cutie şi se bea conţinutul.

 Atenţionări: A se evita în timpul sarcinii. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăşi doza zilnică  recomandată (maximum 4 fiole/zi). Acest produs nu intră în categoria produselor "BIO". A nu se folosi de catre persoanele cu intoleranţă la alcool. 

 Conservare: A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) şi ferit de lumina directă a soarelui . Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricaţiei (înscrisă pe ambalaj). Extract de Panax Ginseng fiole buvabile este un produs natural, netoxic şi inofensiv pentru organismul uman.  

 

 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

65,88 RON
155,33 RON
91,97 RON
24,20 RON
75,17 RON
221,90 RON