SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Yong kang royal jelly 10fiole 10ml buc yong kang

Pret 15,30 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P3X004199

Royal Jelly (lăptişor de matcă) reprezintă secretia glandelor salivare ale albinelor lucratoare, constituind hrana reginei albinelor dintr-un stup. Datorită compozitiei lăptişorului de matcă, ce combină într-o reţetă unică vitamine, minerale, proteine, aminoacizi esenţiali, grăsimi nesaturate,  colagen şi lecitină, regina-mamă are o durată de viaţă de 20 ori mai mare decât a albinelor care o hrănesc.

 

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10 ml.

 

Compoziţie: Fiecare fiolă conţine 300 mg Royal Jelly (lăptişor de matcă), extract proaspăt şi miere.

 

Efecte: Royal Jelly stimulează glandele suprarenale, ceea ce are ca rezultat creşterea metabolismului şi scăderea în greutate. Este un energizant prin excelenţă, prelungeşte tinereţea, creşte apetitul şi îmbunătăţeşte performanţele sexuale. Îndepărtează anxietatea, stimulează memoria şi creşte imunitatea organismului. Colagenul menţine pielea netedă şi tânară. Creşte performanţele sportivilor.

 

Utilizare: Numai pentru adulţi: una sau două fiole, o dată sau de două ori pe zi, înainte de micul dejun şi/sau înainte de cină. Se agită bine înainte de folosire. Se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului, inclus în cutie. Conţinutul fiolei se amestecă cu apă, suc de fructe, lapte sau alte băuturi nealcoolice.

 

Atenţionări: A se evita în timpul sarcinii. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Dacă sunteţi alergic la înţepătura de albină, nu înseamnă neapărat că nu puteţi lua Royal Jelly. Totuşi, orice produs al albinelor poate deveni alergen la indivizii susceptibili. În caz de reacţie alergică, se recomandă întreruperea administrării produsului şi consultarea urgentă a medicului. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să  înlocuiască o dietă variată şi echilibrată. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăşi doza zilnică  recomandată (maximum 4 fiole/zi). Acest produs nu intră în categoria produselor  "BIO". Conservare: A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) şi ferit de lumina directă a soarelui. Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricaţiei (înscrisă pe ambalaj). Royal Jelly fiole buvabile  - este un produs natural, netoxic şi inofensiv pentru corpul uman.                               

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

19,99 RON
16,89 RON
41,84 RON
59,08 RON
18,15 RON
55,00 RON