SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Zuccari euro2 silice 50ml flacon zuccari vita gmbh

Pret 259,20 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Acest produs beneficiaza de transport GRATUIT
Prospect:
P1X016030

Zuccari euro2 silice 50ml flacon 


Oxigenare celulara
Datorita alimentatiei nu tocmai sanatoase (fast food), lipsei de miscare si a odihnei celulele corpului nostru nu se oxigereaza asa cum ar fi normal pentru a face fata provocarilor repetate la care le expunem zilnic. Oxigenul este un element esential in cadrul functionarii muschilor, creierului, inimii fiind un element vital pentru viata oamenilor.


Lipsa de oxigenare celulara duce la oboseala, dureri de picioare, de cap, de articulatii, la probleme de somn, la pierderea controlului greutatii, toate aceste simptome fiind datorate insuficientei de oxigen si creand dezechilibrul imunitar.
In aerul pe care il respiram, se gaseste un procentaj insuficient de oxigen, existand insa si multe substante nocive.
Oxigenarea celulara ajuta la combaterea radicalilor liberi, pe care oamenii de stiinta ii considera ca fiind precursorii procesului de imbatranire si ai bolilor degenerative (se spune ca actioneaza ca puternici oxidanti).


Actiunile oxigenului (oxigenarii celulare): efect antitumoral, imunostimulator, detoxifiant, hipocolesterolemiant, regenerant, neurotrofic, ajuta la refacera neuronilor, creste randamentul intelectual, imbunatateste metabolismul celular, hepatoprotector. 


Oxigeneaza si alimenteaza celulele tale cu EUR O2-oxigenare (Zuccari) - Incredibila formula care oxigeneaza celulele corpului tau si le alimenteaza, gratie celor 18 aminoacizi, 34 enzime, 78 minerale si electroliti. Chiar daca esti tanar sau in varsta, pentru a preveni sau imbunatati sanatatea ta si pentru a avea mai multa energie, nu inceta sa iei acest minunat produs, obtinut printr-un proces tehnologic care s-a desfasuratat pe durata a 9 luni.
EurO2 silice beneficii: actioneaza impotriva ridurilor si problemelor pielii, contra imbatrânirii, durerii, opreste hemoragiile interne si externe, diuretic, evita formarea pietrelor in vezica urinara si rinichi, fortifica unghiile si parul, actioneaza impotriva caderii parului, fortifica ligamentele si tesuturile conjunctive, actioneaza impotriva reumatismului si artritei si are efect regenerator si actioneaza impotriva durerii in perioada ce urmeaza dupa efectuarea unor operatii ortopedice.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

124,89 RON
14,47 RON
120,02 RON
33,72 RON
75,72 RON
85,74 RON